LG premium televisie bij RTV de Witte

De belangrijkste kenmerken

1. 5e generatie a9 AI Processor


De intelligentie achter de schoonheid. In navolging van deep learning-ontwikkelingen verbetert LG's α9 Gen 5 AI-processor objecten op de voor- en achtergrond om natuurlijke diepte toe te voegen, en maakt kleuren spectaculair levendig en toch accuraat.

OLED contrast is oneindig veel beter.


Dezelfde inhoud kan er anders uitzien, afhankelijk van de weergavetechnologie die een tv heeft. LG OLED TV's hebben zelfoplichtende pixels die in- en uitschakelen om perfect zwart en oneindig contrast te bereiken. Led en miniled-tv's gebruiken achtergrondverlichting die niet zelfemissief is. Dit betekent dat ze geen perfect zwart kunnen maken en ook last kunnen hebben van het halo-effect. zelfoplichtende pixels hebben dit probleem niet - er is geen lichtdoorval en geen halo, dus je krijgt perfect zwart en een betere beeldkwaliteit.

3. Dolby Vision en Atmos™ Bioscoopbeleving thuis


Dolby transformeert je huis in een entertainmentbeleving met filmisch HDR-beeld en geluid.

OLED perfect zwart brengt kleuren tot leven

Enkele andere eigenschappen van LG OLED

 

- 4k Cinema HDR de visie van de filmmaker

LG's 4K Cinema HDR is gebaseerd op de visie van de filmmaker met ondersteuning van de meeste HDR-formaten. Geniet van filmische beelden in de belangrijkste HDR-formaten zoals Advanced HDR van Technicolor en HDR10 Pro.

 

- Minimalistisch ontwerp past in elk interieur

Het verfijnde en minimalistische ontwerp van de tv integreert naadloos in je interieur. LG OLED TV voegt een uniek design toe aan je zorgvuldig samengestelde interieur.

 

- De Galerijmodus voegt klasse toe aan het leven

De galerijmodus laat je genieten van wereldberoemde reisbestemmingen die door TripAdvisor per seizoen worden bijgewerkt.

 

- Oled EVO, Oled in een heel nieuw licht

LG OLED is geëvolueerd. Het nieuwe paneel is opnieuw ontworpen met een toegevoegde laag van een sterker emitterend materiaal dat de golflengtes van het licht verfijnt. Dit verhoogt de efficiëntie en verbetert de helderheid met dezelfde hoeveelheid licht. Ook de materialen die voor OLED-verlichting worden gebruikt, zijn gewijzigd om de lichtintensiteit te vergroten en te versterken. Het resultaat van dit alles is een helderder en scherper beeld, en een betere kijkervaring.

 

Snelle reacties, vloeiende beweging

Upgrade je gameplay met de nieuwste functies. Een response time van 1 ms* en een lage input lag zorgen voor een soepelere, real-time beleving. VRR en ALLM, ondersteund door HDMI 2.1, leveren de beste graphics met minimale haperingen bij de hoogste snelheden.

LG Oled55G26LA (2022)

 

De LG 55G26LA is een 55-inch OLED televisie, deze techniek zorgt voor oneindig contrast en 100% kleurgetrouwheid. Bekijk je favoriete entertainment via WebOS, stream eigen content naar de tv met Apple Airplay 2 of de ingebouwde Miracast, bedien deze tv met je stem via ThinQ en Apple HomeKit en speel duizenden games dankzij de ingebouwde GeForce Now. Leuk detail; de doos waarin deze tv komt bestaat uit slechts één kleur en is recyclebaar.

 

KRACHTIGE PROCESSOR

Deze televisie heeft een krachtige α9 Gen5 AI Processor 4K die gebruik maakt van deep-learning algoritmen om content te analyseren en te optimaliseren. De processor up-mixt 2-kanaals audio tot virtueel 7.1.2-kanaals geluid. Elke aanpassing aan beeld en geluid gebeurt automatisch, zodat alles wat je bekijkt in spectaculaire kwaliteit is. Het 4K-beeldscherm van de 55G26LA geeft 3840 x 2160 pixels weer.

 

VERHOOGDE LEVENDIGHEID

Met Brightness Booster Max worden verfijningen door de α9 Gen 5 AI-processor naar een hoger niveau getild. Dit levert beelden op die nog helderder zijn!

 

GEEN LAST VAN LICHTINVAL

De zelfoplichtende pixels bereiken de diepste zwarttinten, dit zorgt voor een superscherp contrast ongeacht de lichtinval.

Bedien met je stem

Deze tv kun je op twee manieren bedienen met je stem. ThinQ AI is een slimme assistent waarmee je via spraak slimme tv-functies en andere producten kunt bedienen. Ook kun je via Apple HomeKit de tv aansturen. Natuurlijk blijft het ook mogelijk om met de afstandsbediening je favoriete content op te zoeken.

 

ECHTE BIOSCOOPERVARING

In deze OLED tv komen Dolby Vision IQ en Dolby Atmos samen voor sensationele onderdompeling. Met behulp de α9 Gen 5 AI-processor voegt Dolby Vision IQ met Precision Detail buitengewone diepte toe en haalt het subtiele texturen naar voren.

 

GESCHIKT VOOR NEXT-GEN GAMEN

Ben jij een Next-Gen gamer? Opgelet! Deze tv beschikt over 4K-beeldkwaliteit, HDMI 2.1 en 100 Hz verversingssnelheid. Speel duizenden nieuwe games dankzij de ingebouwde GeForce Now. Met een responstijd van 1ms, NVIDIA G-Sync compatibiliteit, AMD FreeSync Premium, en VRR-ondersteuning, komt zelfs ultrasnelle actie helder en soepel over.

 

DYNAMIC TONE MAPPING PRO

Met Dynamic Tone Mapping Pro wordt het scherm toegespitst in 5000 blokken voor levendige HDR tot in het kleinste detail.

 

AL JOUW FAVORIETE ENTERTAINMENT GEBUNDELD

De LG 55G26LA is uitgerust met WebOS ThinQ AI 22. Hierdoor heb jij overzichtelijk al jouw favoriete content op één plek. Maak je eigen profiel aan en krijg content voorgeschoteld die speciaal voor jou wordt aanbevolen. Gebruik Apple Airplay 2 of de ingebouwde Miracast om gemakkelijk content vanaf je telefoon, tablet of laptop te streamen.

 

Ook leverbaar in 65 inch uitvoering

 

Uiteraard komen we graag de tv bij u thuis installeren.

 

Bel ons voor de actuele prijs

LG Oled55C25LB (2022)

 

De LG OLED55C25LB is een hoogwaardige 4K OLED-TV met de allerbeste technologie van dit moment. Voor deze TV heeft LG zijn laatste generatie OLED-EVO-beeldpanelen van LG gebruikt met zijn krachtige α9 Gen5 AI processor -processor. Samen met de Brightness Booster zorgt dit voor 20% hogere piekhelderheid. In combinatie met de perfecte zwartweergave van het OLED-scherm zorgt dit voor de allerbeste beeldkwaliteit tot nog toe. Bij de OLED55C25LB heeft LG bovendien een speciaal Eye Comfort Display filter toegevoegd waardoor je geen last krijgt bij langer kijken.

 

EINDELOOS VEEL ENTERTAINMENT MET LG WEBOS

De LG OLED55C25LB heeft de laatste versie van webOS, die zorgt voor heel veel Smart TV-functies en gepersonaliseerde entertainmentsuggesties. Nieuw dit jaar is dat je je eigen persoonlijke profielen kunt aanmaken. Zo krijgen jij en je gezinsleden op maat gemaakte voorstellen afgestemd op het persoonlijke kijkgedrag.

 

Je kunt de TV gemakkelijk met je stem bedienen via de LG webOS en de geïntegreerde microfoon in het scherm en in de eenvoudige en gebruiksvriendelijke afstandsbediening.

 

GAME OPTIMIZER EN GAMING DASHBOARD

Als je spelcomputer of PC direct via HDMI op de TV is aangesloten, zorgt Game Optimizer voor de meest optimale weergave van games. Dan slaat het beeldsignaal een aantal geïntegreerde processoren in de TV over, waardoor je een supersnelle en soepele respons krijgt van 1 ms – net als op je PC-monitor. De TV werkt perfect samen met NVIDIA G-Sync compatibiliteit, AMD FreeSync Premium.

 

Ook krijg je een speciaal game dashboard waarmee je via een eenvoudig menu snel toegang krijgt tot verschillende instellingen die je snel en makkelijk kunt aanpassen tijdens het gamen. De OLED55C25LB is voorzien van de nieuwste HDMI 2.1-functies voor gaming, zoals VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode) en HFR (High Frame Rate, 4K/120). Zo haal je het beste uit de nieuwste spelconsoles, zoals de Xbox Series X en PlayStation 5.*

 

De LG OLED55C25LB is verkrijgbaar met een witte finish (Calming Beige). Inclusief eenvoudigde, slimme afstandsbediening.

 

Ook verkrijgbaar in 65 inch uitvoering

 

Bel ons voor de actuele prijs

LG Oled48C25LB (2022)

 

Productinformatie

De LG OLED48C25LB is een hoogwaardige 4K OLED-TV met de allerbeste technologie van dit moment. Voor deze TV heeft LG zijn laatste generatie OLED-EVO-beeldpanelen van LG gebruikt met zijn krachtige α9 Gen5 AI processor -processor. Samen met de Brightness Booster zorgt dit voor 20% hogere piekhelderheid. In combinatie met de perfecte zwartweergave van het OLED-scherm zorgt dit voor de allerbeste beeldkwaliteit tot nog toe. Bij de OLED48C25LB heeft LG bovendien een speciaal Eye Comfort Display filter toegevoegd waardoor je geen last krijgt bij langer kijken.

 

EINDELOOS VEEL ENTERTAINMENT MET LG WEBOS

De LG OLED48C25LB heeft de laatste versie van webOS, die zorgt voor heel veel Smart TV-functies en gepersonaliseerde entertainmentsuggesties. Nieuw dit jaar is dat je je eigen persoonlijke profielen kunt aanmaken. Zo krijgen jij en je gezinsleden op maat gemaakte voorstellen afgestemd op het persoonlijke kijkgedrag.

 

Je kunt de TV gemakkelijk met je stem bedienen via de LG webOS en de geïntegreerde microfoon in het scherm en in de eenvoudige en gebruiksvriendelijke afstandsbediening.

 

GAME OPTIMIZER EN GAMING DASHBOARD

Als je spelcomputer of PC direct via HDMI op de TV is aangesloten, zorgt Game Optimizer voor de meest optimale weergave van games. Dan slaat het beeldsignaal een aantal geïntegreerde processoren in de TV over, waardoor je een supersnelle en soepele respons krijgt van 1 ms – net als op je PC-monitor. De TV werkt perfect samen met NVIDIA G-Sync compatibiliteit, AMD FreeSync Premium.

 

Ook krijg je een speciaal game dashboard waarmee je via een eenvoudig menu snel toegang krijgt tot verschillende instellingen die je snel en makkelijk kunt aanpassen tijdens het gamen. De OLED48C25LB is voorzien van de nieuwste HDMI 2.1-functies voor gaming, zoals VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode) en HFR (High Frame Rate, 4K/120). Zo haal je het beste uit de nieuwste spelconsoles, zoals de Xbox Series X en PlayStation 5.*

 

De LG OLED48C25LB is verkrijgbaar met een witte finish (Calming Beige). Inclusief eenvoudigde, slimme afstandsbediening.

LG Oled42C26LB (2022)

 

Productinformatie

De LG OLED42C26LB is een hoogwaardige 4K OLED-TV met de allerbeste technologie van dit moment. Voor deze TV heeft LG zijn laatste generatie OLED-EVO-beeldpanelen van LG gebruikt met zijn krachtige α9 Gen5 AI processor -processor. Samen met de Brightness Booster zorgt dit voor 20% hogere piekhelderheid. In combinatie met de perfecte zwartweergave van het OLED-scherm zorgt dit voor de allerbeste beeldkwaliteit tot nog toe. Bij de OLED42C26LB heeft LG bovendien een speciaal Eye Comfort Display filter toegevoegd waardoor je geen last krijgt bij langer kijken.

 

EINDELOOS VEEL ENTERTAINMENT MET LG WEBOS

De LG OLED42C26LB heeft de laatste versie van webOS, die zorgt voor heel veel Smart TV-functies en gepersonaliseerde entertainmentsuggesties. Nieuw dit jaar is dat je je eigen persoonlijke profielen kunt aanmaken. Zo krijgen jij en je gezinsleden op maat gemaakte voorstellen afgestemd op het persoonlijke kijkgedrag.

 

Je kunt de TV gemakkelijk met je stem bedienen via de LG webOS en de geïntegreerde microfoon in het scherm en in de eenvoudige en gebruiksvriendelijke afstandsbediening.

 

GAME OPTIMIZER EN GAMING DASHBOARD

Als je spelcomputer of PC direct via HDMI op de TV is aangesloten, zorgt Game Optimizer voor de meest optimale weergave van games. Dan slaat het beeldsignaal een aantal geïntegreerde processoren in de TV over, waardoor je een supersnelle en soepele respons krijgt van 1 ms – net als op je PC-monitor. De TV werkt perfect samen met NVIDIA G-Sync compatibiliteit, AMD FreeSync Premium.

 

Ook krijg je een speciaal game dashboard waarmee je via een eenvoudig menu snel toegang krijgt tot verschillende instellingen die je snel en makkelijk kunt aanpassen tijdens het gamen. De OLED42C26LB is voorzien van de nieuwste HDMI 2.1-functies voor gaming, zoals VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode) en HFR (High Frame Rate, 4K/120). Zo haal je het beste uit de nieuwste spelconsoles, zoals de Xbox Series X en PlayStation 5.*

 

De LG OLED42C26LB is verkrijgbaar met een witte finish (Calming Beige). Inclusief eenvoudigde, slimme afstandsbediening.

De LG Oled42C26LB is ook perfect in te zetten als (game)monitor

Heeft u vragen, mail ons dan

rtvw@zeelandnet.nl

Bel ons

0113 - 22 34 49

Bezoek ons

Zaagmolenstraat 6 •
4461 BL GOES