Samsung Qled premium en QD OLED

bij RTV de Witte

De belangrijkste kenmerken

1. 100% kleurvolume*


Quantum Dot-technologie produceert een miljard kleurtinten, voor een prachtige weergave.


 *De internationaal gerenommeerde test- en certificeringsorganisatie Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) heeft bevestigd dat QLED TV’s een kleurvolume van 100% kunnen produceren.

2. Neural Quantum Processor 4K


 Geniet van een optimale kijkervaring dankzij de Neural Quantum Processor 4K, met 4K AI upscaling-technologie, aangevuld met 20 neurale netwerken. Deze processor produceert verschillende kleuren licht en zorgt ervoor dat wanneer de beeldkwaliteit laag is, deze omgezet wordt in 4K kwaliteit. Daarnaast bevatten onze OLED televisies Color mapping en OLED brightness booster. Het resultaat? Een beeldscherm met ongekende helderheid, prachtige kleuren, een zeer sterk contrast en ongelooflijk veel details.

 

* De kijkervaring kan variëren afhankelijk van de content en het formaat. * Upscaling is niet altijd van toepassing op pc-verbindingen en Game Mode.

 

3. Ambient Mode


 Integreer je TV perfect in je interieur met Ambient Mode*.

 

*Simulatie: de kwaliteit van Ambient Mode is afhankelijk van o.a. de achtergrond en lichtinval.

De werkelijkheid begint met NEO QLED

100% kleurvolume door Quantum Dot

Zo puur als kleuren kunnen zijn. Dankzij de unieke Quantum Dot-technologie van Samsung geeft QLED een kleurvolume van 100%* weer, zodat natuurlijke kleuren in lichte en donkere scènes tot leven komen.

Enkele andere eigenschappen van Samsung QLED

 

- Ervaar elk moment in HDR

Zie voorwerpen in het donker en ervaar kleuren met eindeloos veel diepte. Quantum HDR* analyseert elke scène frame voor frame en past de helderheid aan om ieder moment perfect weer te geven.

 

- Ga voor een grootse kijkervaring

Op een groot scherm is alles echter. Je beleeft iedere goal, voelt elke explosie en bevind je midden in de actie. Zo dichtbij ben je nog nooit geweest.

 

- Geniet van de optimale game ervaring

Deze televisies hebben Real Game Enhancer. Gamen met lage imput lag. Laat je niet tegenhouden door vertraging! Dankzij FreeSync/VRR-technologie* vermindert QLED de input lag voor een vloeiende game ervaring. Zo kan jij rekenen op de supersnelle realtime responstijden die je nodig hebt om de top te bereiken. Vertrouw op de snelheid van QLED en bereid je voor op de overwinning!

 

- Verbetert alles wat je ziet, alles wat je hoort. De Neo Quantum Processor 8k

Ervaar de Neo Quantum Processor 8K van QLED. Hij gebruikt een uniek upscaling-algoritme voor helderdere beelden en past de helderheid en het geluid aan op basis van de ruimte en de scène die wordt weergegeven. De krachtige processor van de QLED TV zorgt voor een hogere resolutie en een schitterende kijkervaring.

 

AI upscaling

AI Upscaling* maakt een wereld van verschil. De Quantum Processor gebruikt Artificial Intelligence om ruis van beelden te verwijderen, randen scherper te maken, en de kleinste details in het beeld te herstellen. Nu kun je genieten van je content met een resolutie van bijna 4K.

 

Zie voor meer info https://www.samsung.com/nl/tvs/qled-tv/highlights/

 

Attachable Slim One Connect

 

Al je randapparatuur sluit je aan op de Slim One Connect Box. Eén

enkele kabel van 2,5 meter lang, de One Invisible Cable, verbindt

de TV met de Slim One Connect Box en voorziet het toestel zelfs

van stroom! Zo creëer je een nette, mooi afgewerkte opstelling. De nieuwe Slim One Connect box is wel groter maar veel slanker. Zo kan je hem gemakkelijker in een nis in de muur plaatsen. Maar je kan hem nu ook achter op de voet van de TV monteren zodat hij uit het zicht staat.

1 kabel voor stroom en data netjes weggewerkt

Samsung QD OLED 4K TV QE55S95BATXXN (2022)

 

Productinformatie

Met de Samsung QD OLED 55S95B (2022) geniet je van levensechte, contrastrijke beelden. Het slanke OLED scherm bestaat uit miljoenen pixels die individueel oplichten of dimmen. Hierdoor zijn lichte delen van het beeld erg helder en zwarte delen juist erg donker. Dit grote contrast zorgt voor levensechte beelden. De quantum dots op het scherm zorgen voor een hoge helderheid en levendige, felle kleuren.

 

Dankzij het 10 bit scherm zie je ook elk kleurdetail duidelijk in beeld. Zo zie je in een blauwe lucht bijvoorbeeld niet één kleur blauw, maar allerlei verschillende tinten. Daarnaast heeft het OLED scherm een erg brede kijkhoek, zodat je vanuit iedere hoek hetzelfde beeld ziet. Object Tracking Sound Pro zorgt ervoor dat alles wat je kijkt ook realistisch klinkt. Dankzij speakers aan de zijkant en bovenkant van de tv, volgt het geluid de actie op het scherm. Als er bijvoorbeeld een helikopter van links in het beeld naar rechts vliegt, maakt het geluid dezelfde beweging. Zo klinkt het geluid ruimtelijker en meeslepender.

 

Ben je een fanatieke gamer? Sluit je console aan op de HDMI 2.1 poort (met de juiste 2.1 kabel) en je haalt het beste uit je Playstation 5 of Xbox Series X. Hierdoor geniet je van je games in 4K resolutie met een verversingssnelheid van 100 hertz. Dat betekent vloeiende bewegende beelden, die dankzij FreeSync en de Variable Refresh Rate ook nog eens vrij zijn van schokken en haperingen..

 

 

Bel ons voor de actuele prijs

Samsung Neo QLED 4K TV QE55QN95BATXXN (2022)

 

Productinformatie

 

Met de Samsung Neo QLED 55QN95B (2022) haal je een dunne tv met een gedetailleerde kleurweergave en een krachtig contrast in huis. De 4K televisie, met een dun ontwerp van slechts 17 millimeter, bestaat door de Neo QLED technologie uit duizenden led lampjes die individueel oplichten en dimmen. Hierdoor zijn donkere beelden echt donker en lichte beelden echt helder. Dankzij het 10 bit paneel beschikt de tv over een kleurenpalet van meer dan 1 miljard kleuren. Hiermee zie je alle tinten in een schaduw of in een wolkenveld. Met Adaptive Picture past de beeldweergave zich aan aan de omgevingsfactoren van de tv. Zo verandert het beeldscherm bijvoorbeeld de helderheid, wanneer je in een verlichte ruimte kijkt. Hierdoor heb je dan geen last van vervelende reflecties op het scherm. Dankzij de anti-reflectielaag heb je nauwelijks last van weerspiegelingen in een verlichte kamer. Met de Ultra Wide Viewing Angle bekijk je vanuit elke hoek in je kamer je televisie in goede kwaliteit. Met het Tizen smart platform bekijk je al je favoriete content op apps als Netflix, Disney+ en Amazon Prime. Met de Slim One Connect Box sluit je al je apparaten aan op een los kastje en loopt er maar één transparante kabel naar je televisie. Zo ziet je opstelling er netjes en minimalistisch uit.

 

Met 4 hdmi 2.1 ingangen en handige functies in de game modus is deze televisie geschikt voor de nieuwe spelcomputers. Zo stuur je beelden door met de 4K resolutie en 100 hertz verversingssnelheid, zodat je game gedetailleerd en vloeiend in beeld komt. Dankzij Freesync en Variable Refresh Rate ben je verzekerd van een speelervaring zonder schokken en beeldfouten. Zo is je tegenstander je nooit een stap voor tijdens een online sessie. Dankzij Object Tracking Sound+ luister je naar realistisch geluid tijdens je games en favoriete films. Met deze techniek volgt het geluid de bewegingen in het beeld. Deze techniek volgt het geluid en de bewegingen in het beeld, zodat je midden in de actie zit.

 

Bel ons voor de actuele prijs

Samsung QLED 4K TV QE43Q67BAUXXN (2022)

 

Productinformatie

 

43"" QLED 4K

Pure kleuren en helder beeld

Realistisch helder beeld (Quantum HDR)

Rijker contrast en verbeterde kijkhoek (Dual LED)

Super dunne TV van 26mm

 

 

Bel ons voor de actuele prijs

Samsung Neo QLED  QE32Q50AAUXXN (2022)

 

Productinformatie

 

Samsung's Quantum Dot-technologie combineert een enorm helder beeld met natuurlijke en intense kleuren. QLED TV's zijn de eerste TV's met een gecertificeerd 100% kleurvolume. Zo zie je in een prachtige zonsondergang op zee nog steeds de blauwe tinten in het donkere zeewater.

 

Breder contrast in bioscoopschaal met Quantum HDR

Quantum HDR brengt de details en de contrasten naar voren, zodat je elk beeld in volle kracht ervaart. De Dynamic Tone Mapping van HDR10+ gaat verder dan de gebruikelijke standaarden en zorgt voor diepere zwarttinten, levendiger beelden en details die goed doorkomen.

 

Een slimmere, snellere 4K-processor met Quantum Processor Lite

De krachtige processor van Samsung zorgt voor een optimale geluidskwaliteit, afgestemd op de content. Bovendien profiteer je dankzij de krachtige 4K-upscaling-technologie van je favoriete content in 4K-resolutie.

 

Object Tracking Sound Lite (OTS Lite)

Dankzij het 3D-surroundgeluid met het virtuele topkanaalaudio word je volledig meegesleept in de geluidservaring.

 

TV en soundbar in perfecte harmonie met Q-Symphony

Omring jezelf met geluid van de TV en soundbar in perfecte harmonie. Dankzij Q-Symphony kunnen de TV- en soundbarspeakers tegelijkertijd worden gebruikt voor een beter surroundeffect zonder de TV-speakers te hoeven dempen.

 

Geluid afgestemd op je content met Adaptive Sound

Adaptive Sound beschikt over audioscène-intelligentie, waarmee het geluid op basis van realtime scène-analyse wordt geoptimaliseerd en afgestemd op het soort content.

 

AirSlim

Dankzij het ongekend slanke ontwerp binnen deze categorie, past je TV naadloos bij je muur.

Soepele bewegingen voor een helder beeld met Motion Xcelerator

 

Geniet van een duidelijk beeld en krachtige prestaties. De frames worden automatisch geschat en gecompenseerd voor de contentbron.

 

Reageert direct op je commando's met Auto Low Latency Mode

 

Bel ons voor de actuele prijs

Heeft u vragen, mail ons dan

rtvw@zeelandnet.nl

Bel ons

0113 - 22 34 49

Bezoek ons

Zaagmolenstraat 6 •
4461 BL GOES