Samsung Soundbar bij RTV de Witte

Experts op het gebied van geluidsinnovatie: Samsung Audio Lab

Ga voor de meest complete geluidservaring van Samsung met de HW-Q990B inclusief subwoofer en achterspeakers. Dit model heef 11 voor- en surroundkanalen, 1 subwooferkanaal en 4 omhoog gerichte kanalen. Hierdoor ervaar je echt 11.1.4-kanaals geluid. Het surroundgeluid is ontwikkeld en afgestemd door het Samsung Audio Lab in California.

 

Echt 11.1.4ch-geluid

Word meegesleept door adembenemend geluid.

Dankzij de 11 kanalen, 1 subwooferkanaal en 4 opwaarts gerichte kanalen van de HW-Q990B soundbar en achterspeakers word je omringd door geluid. De soundbar is aan beide zijden en op de hoeken uitgerust met extra kanalen. Deze vullen de ruimte tussen de soundbar en de achterspeakers met geluid voor een nog betere surround sound-beleving. Hij is uitermate geschikt voor je QLED TV.

 

Nauwkeurig gecallibreerd

De akoestiek van de kamer heeft een enorme impact op de geluidskwaliteit. Zelfs het openen of sluiten van gordijnen kan een hoorbaar effect hebben. De Soundbar meet de akoestiek met behulp van de ingebouwde microfoon en gebruikt die gegevens om alle geluidskanalen te optimaliseren, elke dag opnieuw. Voor de HW-Q990B wordt de bas ook geoptimaliseerd dankzij de Auto EQ subwoofer. Zo is het geluid perfect afgestemd op je ruimte.

Cinematic Q-series soundbar HW-Q990B

 

Met de Samsung HW-Q990B beleef je die bioscoop gewoon in je eigen huiskamer. In de soundbar zitten 11 voor- en surround speakers en 4 opwaarts gerichte speakers. De Dolby Atmos technologie zorgt er vervolgens voor dat het geluid via het plafond naar je luisterpositie wordt weerkaatst. Samen met de meegeleverde achterspeakers zorgt dit voor een intense surround beleving, net als in de bioscoop. De meegeleverde subwoofer is uitgerust met Auto EQ, waardoor hij de basweergave aanpast aan de kamer. Dit zorgt voor extra krachtige lage tonen.

 

  • Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar je luisterpositie, waardoor je geniet van surround sound.
  • Dankzij de meegeleverde achterspeakers geniet je van een nog betere surround beleving.
  • Doordat de meegeleverde subwoofer is uitgerust met Auto EQ, wordt de basweergave aangepast aan de akoestiek van de kamer.

Ultra Slim Soundbar HW-S801B

 

De Samsung HW-S800B past perfect in iedere huiskamer. Het Ultra Slim design van de soundbar met een diepte van amper 4 centimeter zorgt ervoor dat de bar op geen enkele plek misstaat. Door Dolby Atmos lijkt het net alsof je in de bioscoop zit. Deze technologie stuurt het geluid via het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid van alle kanten komt. Zo geniet je van surround sound, zonder achterspeakers. Via SpaceFit Sound stem je het geluid van de soundbar af op de akoestiek van de kamer. Hierdoor klinkt het geluid waar je ook staat goed.

 

  • Het Ultra Slim design met een diepte van amper 4 centimeter zorgt ervoor dat de soundbar in ieder interieur past.
  • Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar je luisterpositie, waardoor je geniet van surround sound zonder achterspeakers.
  • Stem het geluid van de soundbar af op de akoestiek van de kamer via de SpaceFit modus.

HW-S60B

 

Met de Samsung HW-S60B geniet je van bioscoopgeluid, gewoon thuis in je woonkamer. De soundbar beschikt over Dolby Atmos. Deze technologie stuurt het geluid via het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid van alle kanten komt. Zo geniet je van surround sound, zonder achterspeakers. Door de center speaker komt het geluid recht op je af. Hierdoor klinken dialogen helder. Wanneer je de bar combineert met een Samsung tv die Q-Symphony ondersteunt,, wordt het geluid van de bar gecombineerd met de tv speakers. Zo luister je naar een volle geluidsweergave.

 

  • Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar je luisterpositie, waardoor je geniet van surround sound zonder achterspeakers.
  • Door de center speaker klinken dialogen in films en series helder.
  • Wanneer je de bar combineert met een Samsung tv die Q-Symphony ondersteunt, geniet je van een vollere geluidsweergave.

Heeft u vragen, mail ons dan

rtvw@zeelandnet.nl

Bel ons

0113 - 22 34 49

Bezoek ons

Zaagmolenstraat 6 •
4461 BL GOES