Wat wij kunnen leveren uit voorraad

We zijn  dealer van de premium televisie lijn van Samsung, de QLED tv

 

Klik voor meer informatie

We zijn  dealer van de premium televisie lijn van LG

 

Klik voor meer informatie

Geniet van televisie in optima forma.

Kies uit Samsung en LG voor premium televisie

We zijn exclusief dealer van de Cavus collection. Exclusieve stands en muurbugels om van uw televisie echt een sieraad te maken.

 

Klik voor meer informatie op bovenstaande illustratie.

Bij een mooi beeld hoort mooi geluid. Wij adviseren voor echt mooi geluid een soundbar van LG of Samsung. Hier vindt u een overzicht van alle soundbars die wij kunnen leveren. Tip: combineer uw nieuwe tv en soundbar met een mooie stand van Cavus en u heeft een sieraad van ongekende klasse in huis.

 

Klik hier voor meer informatie over LG-soundbar's

 

Klik hier voor meer inforatie over Samsung soundbar's

Yamaha muziek systeem Music Cast 50

 

Ziet er beschaafd uit, maar vergis je niet. De MusicCast 50 is gemaakt om te feesten met kamer vullend geluid dat je niet zou verwachten van zo'n compact apparaat.

 

Vraag naar onze prijs

 

 

Yamaha muziek systeem MCR-N670D

De Yamaha MusicCast MCR-N670D is een hoogwaardig hifi systeem dat bestaat uit een krachtige stereoversterker en een multifunctionele cd-speler met netwerkfunctionaliteit. Met deze MCR-N670D hoef je geen veelvoud aan hifi componenten in het interieur weg te werken, maar verkrijg je twee compacte en stijlvol vormgegeven apparaten die met het chique uiterlijk welhaast onzichtbaar in het interieur verdwijnen.

 

Vraag naar onze prijs

Yamaha muziek systeem MCR-N470-DAB

Compacte Hi-Fi-sets worden soms vergeten vanwege het grote aanbod van multiroom en streaming speakers, maar niet als het aan Yamaha ligt. Zij presenteren de alles in één MusicCast MCR-N470D. De MCR-N470D valt onder de Pianocraft serie van Yamaha; producten uit deze serie staan garant voor een uitstekend geluid en een mooie afwerking. Met de Hi-Fi- set kan er audio beluisterd worden van CD's, USB en FM/DAB radio tot de nieuwste versies van Wi-Fi, MusicCast, AirPlay® en Bluetooth®. Met de MCR-N470D is het mogelijk om al je MusicCast producten tegelijk dan wel afzonderlijk te gebruiken. Via een simpele app is alles te bedienen. MusicCast biedt de mogelijkheid om audio via een smartphone of PC naar elk ander MusicCast apparaat in huis te streamen.

 

Vraag naar onze prijs

Ontdek True Sound

 

Vanuit een rijk muzikaal verleden en meer dan 130 jaar ervaring blijft Yamaha de grenzen van het geluid verleggen.

 

Van concertpodium tot opnamestudio heeft deze ongeëvenaarde muziekgeschiedenis vorm gegeven aan de manier waarop we thuis naar muziek luisteren. Het is deze enorme ambitie om de ontastbare nuances van een live-optreden vast te leggen die ons stimuleert om steeds opnieuw te innoveren en op nieuwe manieren tegen muziek aan te kijken. Yamaha brengt je dichter bij de artiest.

 

Ook vandaag blijft Yamaha toonaangevend met een nieuwe generatie audioapparatuur voor thuis, waarmee je met het allergrootste gemak muziek beluistert en deelt.

 

Maak kennis met MusicCast.

 

 

Wat is MusicCast?

Ontdek de ongekende mogelijkheden van de Yamaha-technologie voor je hele huis. Voor een luisterervaring op een hoger niveau dan ooit, overal in huis.

 

MusicCast staat garant voor de meest geavanceerde audiotechnologie en vanzelfsprekend Yamaha's kenmerkende geluidskwaliteit.

 

De superieure constructie, het gedetailleerde ontwerp en de innovatieve technologie vormen een afspiegeling van de mentaliteit van de grootste fabrikant van muziekinstrumenten ter wereld.

 

Van AV-receivers tot soundbars en draadloze luidsprekers – wat je behoeften ook zijn, MusicCast tilt je home-entertainment-ervaring naar een volledig nieuw niveau.

 

 

Muziek delen in elke kamer

Stel je voor, alle muziek waar je van houdt, overal in huis – vanaf elke bron. Van je favoriete vinyl tot AirPlay® en van Bluetooth® tot streamingdiensten*... Of het geluid van je tv... MusicCast maakt het allemaal mogelijk.

 

Bovendien zijn alle MusicCast-producten ontworpen met geluidskwaliteit als topprioriteit. Hi-Res formaten, zoals Apple Lossless (ALAC) tot 96 kHz, WAV, FLAC en FLAC of AIFF tot 192 kHz worden allemaal ondersteund.

Yamaha muziek systeem MCR-N570D

De Yamaha MCR-N570D stereoset met High-res-audio-ondersteuning behoort tot de verfijnde Yamaha Pianocraft-serie. De elegante luidsprekers van deze compacte set hebben een fraaie afwerking die aan piano-lak doet denken. De MCR-N570D ondersteunt MusicCast zodat je de set heel makkelijk integreert in je MusicCast-luidsprekernetwerk. Dankzij de DAB-tuner geniet je van loepzuivere digitale radio-uitzendingen en ook internetradiostations kun je beluisteren. Je benadert heel eenvoudig je digitale muziekcollectie dankzij de USB-poort, netwerkaansluiting en DLNA- en AirPlay-ondersteuning. De tweewegbasreflexluidsprekers leveren een vol en zuiver geluid waarbij elk subtiel detail in je favoriete muziek hoorbaar is.

 

Vraag naar onze prijs

Voor al ons witgoed klikt u hier

Heeft u vragen, mail ons dan

rtvw@zeelandnet.nl

Bel ons

0113 - 22 34 49

Bezoek ons

Zaagmolenstraat 6 •
4461 BL GOES